SEO

Fånga upp kunderna med

Sökmotoroptimering

SEO är en förkortning för sökmotoroptimering vilket innebär att man optimerar sin hemsida för att hamna så nära första sidan på Google som möjligt. Målet är att när man söker på din bransch så ska just din sida komma överst på Google. Vilken hemsida som är överst på Google avgörs med hjälp av en algoritm som ständigt uppdateras.

Vi på Greatly vill hjälpa ert företag att synas när folk söker på era produkter eller tjänster på Google. Att vara högt rankad på google ger ert företag ett stort försprång gentemot era konkurrenter. När en kund söker på tjänster och produkter är det ganska naturligt att de går in på de första sidorna som dyker upp. Det händer sällan att folk scrollar till sida två på Google då det de söker efter med största sannolikhet redan finns på första sidan. Därför är det ytterst viktigt att jobba med SEO.

Hög träffsäkerhet

Vi hjälper ert företag att optimera er hemsida för att få en bra position och få kunder. Vårt mål är att få er hemsida att rankas så högt som möjligt i sökresultaten, baserat på sökfraser som är relevanta för er verksamhet. Vi analyserar er sida och identifierar åtgärder som hjälper er att nå bättre resultat med hjälp av SEO och hjälper sedan er att förbättra optimeringen på sökmotorerna. Vi bevakar resultaten regelbundet för att sedan hitta ytterligare förbättringsmöjligheter. Vi säkerställer att de sökfraser vi har valt att arbeta med fungerar och förbättrar sin position successivt.

Greatly

Din personliga digitala helhetsleverantör i Helsingborg!

Har du frågor om våra tjänster?
Ring oss på 042-33 65 59 eller fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

Jag vill gärna bli kontaktad!

GREATLY

Vi gör dig större och bättre!

Besök oss:

Malvagatan 1
256 67 Helsingborg

Greatly AB
en del av

Beställning av hemsida

Kul att du är intresserad av en ny hemsida! Fyll i uppgifterna för att komma vidare till betalning.

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy