Leasing

Ny hemsida utan insats

Leasing av hemsida

Här slipper du tänka på stora investeringskostnader för att komma igång, det är en månadskostnad och ingenting mer. Idag använder vi internet mer någonsin inför ett köp och ca 80% av alla svenskar anser att just din hemsida är den viktigaste informationen inför ett köp. Därför är det extra viktigt att ha en snygg, användarvänlig och funktionell hemsida som även syns på Google.

BASIC

1500 KR/mån

Upp till 2 veckors leveranstid
Leasingperiod 18 månader

BASIC Plus

2500 KR/mån

Upp till 3 veckors leveranstid
Leasingperiod 18 månader

Premium

4500 KR/mån

Upp till 4 veckors leveranstid
Leasingperiod 18 månader

Upp till 2 veckors leveranstid
Leasingperiod 18 månader

Upp till 3 veckors leveranstid
Leasingperiod 18 månader

Upp till 4 veckors leveranstid
Leasingperiod 18 månader

Låt oss hjälpa dig till nästa nivå!

Med vår lösning får du en ny hemsida helt utan insats från din sida, låt oss göra jobbet!

I alla planer ingår det alltid

Full Support

Hos oss får du alltid full uppmärksamhet. Vi hjälper dig hela vägen och du kan alltid kontakta oss för hjälp, råd och stöd. Som kund hos oss har du alltid en representant som du har direkt tillgång till.

Serverutrymme, domän och e-post

Vi ser till att allt det tekniska fungerar som det ska. Genom en helhetslösning hos oss överlåter du tekniken till oss. Hos oss slipper du den tekniska huvudvärken.

Vanliga Frågor & Svar

En hemsida är idag, mer än någonsin, en färskvara. Det kommer ständigt ut nya standarder och trender. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten, samtidigt som vi bedömer att man bör se över sin hemsida lite mer ingående minst var 18’e månad.

Nej, vi lägger aldrig på några extra eller dolda avgifter, såsom startavgift, fakturaavgift eller liknande. Det vi kommer överens om är det som gäller.

Att ha en hemsida är som att ha ett skyltfönster ut mot gatan. Målet är att få besökare och kunder att stanna upp och ta del av den information som du vill förmedla. Därför är det viktigt att hålla sidan levande genom att till exempel uppdatera bilder och text, lägga in nyheter, uppdatera projekt, lägga upp aktuella kampanjer och liknande.

I alla våra paket så ingår det att vi skapar eller uppdaterar din logotype.

Vi har stor erfarenhet av marknadsföring, där vi kan både hjälpa till med att utforma annonser och även hjälpa till med att utforma flyers, visitkort, affischer och liknande.

Sökmotoroptimering, från engelskans Search Engine Optimization eller förkortat SEO, är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en hemsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer. Syns du inte så finns du inte, och SEO ingår alltid i alla våra paket.

Under hela leasingperioden så kommer vi att ha en ständig dialog och ett stadigt samarbete. Under denna tiden kommer vi att tänka långsiktigt samarbete och hoppas självklart att ni kommer att fortsätta som kund hos oss. Men om ni mot förmodan vill lämna oss så kommer vi självklart göra allt vi kan för att se till att överföringen av er hemsida sker så smidigt som möjligt.

Det enda vi behöver veta av dig som kund är:

  1. Vilken typ av verksamhet driver du?
  2. Vilken kundmålgrupp vill du rikta in dig på?

Resten kan vi ta hand om, och hur engagerad du vill vara i processen är helt upp till dig.

Det är alltid du som kund som har sista ordet om din hemsida. Vi kommer med förslag du får mer än gärna komma med din input.

Absolut! Det är en väldigt stor fördel att knyta ihop dina sociala medier med hemsidan. Använder du inga sociala medier idag? Ingen fara, vi hjälper dig!

Säkerheten är väldigt viktig för oss. Vi utför flera åtgärder för att utöka säkerheten, samtidigt som vi självklart både säkerhetsuppdaterar och säkerhetskopierar din hemsida regelbundet.

Som standard har vi kvartalsfakturering med 30 dagars betalningsvillkor. Vi föredrar att skicka faktura via e-post eller någon annan digital lösning. Om någon annan betalningslösning hade passar er bättre så är ni välkomna att kontakta oss.

Skräddarsydda lösningar

Skräddarsydda lösningar

Att leasa en hemsida är den bästa lösningen för många, men det innebär inte att det är den bästa lösningen för alla. Har du redan en fungerande hemsida, men vill ha hjälp med annonsering, sökordsoptimering eller en ny logotype? Du kanske redan har koll på alla de tekniska detaljerna såsom serverutrymme, domäner och e-post? Är du intresserad av en specialanpassad paketlösning?

Vi är flexibla och väldigt måna om att se till så att just du får den bästa lösningen för just dina behov. Du är välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med en skräddarsydd lösning helt enligt dina önskemål!

Se våra tidigare projekt!

Greatly

Din personliga digitala helhetsleverantör i Helsingborg!

Har du frågor om våra tjänster?
Ring oss på 042-33 65 59 eller fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

Jag vill gärna bli kontaktad!

GREATLY

Vi gör dig större och bättre!

Besök oss:

Malvagatan 1
256 67 Helsingborg

Greatly AB
en del av

Beställning av hemsida

Kul att du är intresserad av en ny hemsida! Fyll i uppgifterna för att komma vidare till betalning.

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy