Om Greatly

Vi vill göra det enkelt

Vi på Greatly jobbar ständigt med att hitta koncept och lösningar speciellt anpassat för dig så att du slipper lägga energi på något annat än din kärnverksamhet. Vårt mål är att hjälpa din verksamhet att växa, samtidigt där du slipper den tekniska huvudvärken.

Vilka är Greatly?

Vi har flera års erfarenhet av att hitta goda och flexibla lösningar åt företag.  Men en återkommande frågeställning dök ständigt upp: ”Hur ser er hemsida ut idag och hur nyttjar ni den på bästa sätt?”. Tyvärr fick vi ofta svaret att det inte var något de tänkt över något nämnvärt, och allt för ofta så hade de ingen hemsida alls. Därför bestämde vi oss 2020 att starta upp ett nytt affärsområde med full fokus på att hjälpa företag med bra hemsidor så att de på bästa sätt nyttjar den oändliga marknaden som kommer in via digitala medier och samtidigt se till att det blir en minimal belastning för företaget genom att överlåta alla tekniska lösningar till oss på Greatly.

Vi har flera års erfarenhet av att hitta goda och flexibla lösningar åt företag. Vi har tidigare genom vårt moderbolag Säljpitch AB jobbat med att utveckla företag och få dem av växa på en bredare front genom att bland annat förbättra deras säljprocesser. Men en återkommande frågeställning dök ständigt upp: ”Hur ser er hemsida ut idag och hur nyttjar ni den på bästa sätt?”. Tyvärr fick vi ofta svaret att det inte var något de tänkt över något nämnvärt, och allt för ofta så hade de ingen hemsida alls. Därför bestämde vi oss 2020 att starta upp ett nytt affärsområde med full fokus på att hjälpa företag med bra hemsidor så att de på bästa sätt nyttjar den oändliga marknaden som kommer in via digitala medier och samtidigt se till att det blir en minimal belastning för företaget genom att överlåta alla tekniska lösningar till oss på Greatly.

Tekniken bakom

Idag jobbar vi framförallt med WordPress som CMS (Content Management System), som är själva kärnan i hemsidan. WordPress är med god marginal det som används mest idag och upp mot 60% av alla hemsidor idag är skapade i WordPress. Det är också väldigt användarvänligt vilket skapar stora förutsättningar för både utvecklare och användare. När det gäller serverutrymme och domänhantering så samarbetar vi idag med Oderland som i flera mätningar visat sig vara bäst i test. Detta är dock bara en bråkdel av de tekniska lösningar som vi använder och vi lägger mycket fokus på att vara på framkant med nya tekniker.

LÅT OSS HJÄLPA DIG TILL NÄSTA NIVÅ!

Med vår lösning får du en ny hemsida helt utan insats från din sida, låt oss göra jobbet!

Greatly

Din personliga digitala helhetsleverantör i Helsingborg!

Har du frågor om våra tjänster?
Ring oss på 042-33 65 59 eller fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

Jag vill gärna bli kontaktad!

GREATLY

Vi gör dig större och bättre!

Besök oss:

Malvagatan 1
256 67 Helsingborg

Greatly AB
en del av

Beställning av hemsida

Kul att du är intresserad av en ny hemsida! Fyll i uppgifterna för att komma vidare till betalning.

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy