Kostnadsfri Skiss

Vi hjälper dig med en

professionell hemsida

Idag använder vi internet mer någonsin inför ett köp och ca 80% av alla svenskar anser att just din hemsida är den viktigaste informationen inför ett köp. Därför är det extra viktigt att ha en snygg, användarvänlig och funktionell hemsida som även syns på Google.

Att ha en hemsida får ditt företag att upplevas som professionellt, samtidigt som du stärker ditt varumärke och blir en vassare konkurrent. Då kunderna har möjligheten att besöka dig på nätet dygnet runt kan de ta del av information och erbjudanden vart de än befinner sig. Det innebär att ert företag har en mycket större chans att synas och upptäckas av kunder.

Hur fungerar det?

Du väljer paket

Du väljer den paketlösning som passar dig bäst. Om du behöver hjälp med att välja så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Du ger oss inspiration

Efter du valt paket så har vi en avstämning där du förklarar hur du vill ha din nya hemsida. Du kan till exempel ge oss en referenssida att utgå ifrån.

Vi skapar din nya hemsida

Vi sätter igång att skapa din nya skräddarsydda hemsida! Hemsidan hamnar online inom några veckor, beroende på vilket paket du valt.

Våra paket

LITEN

Vårt paket LITEN är perfekt för dig som vill ha en enkel, stilren hemsida. Sidan är utformad som en ”one-pager”, det vill säga en helsida med all information i olika sektioner.

LAGOM

Paketet LAGOM är det paket som passar de flesta. I paketet ingår upp till fem skräddarsydda sidor, där vi till exempel kan skapa en sida om er verksamhet, era tjänster, projekt eller bildgalleri. Detta är den vanligaste lösningen som passar de flesta verksamheter.

STOR

Paketet STOR är det största paket som riktar in sig på de som vill ha lite större hemsidor med mer information. Här kan vi skräddarsy upp till 10 sidor för att vara säker på att vi täcker hela din verksamhet.

hos Greatly ingår det alltid

Full Support

Hos oss får du alltid full uppmärksamhet. Vi hjälper dig hela vägen och du kan alltid kontakta oss för hjälp, råd och stöd. Som kund hos oss har du alltid en representant som du har direkt tillgång till.

Serverutrymme, domän och e-post

Vi ser till att allt det tekniska fungerar som det ska. Genom en helhetslösning hos oss överlåter du tekniken till oss. Hos oss slipper du den tekniska huvudvärken.

Låt oss hjälpa dig till nästa nivå!

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så fort vi har möjlighet!
Greatly

Din personliga digitala helhetsleverantör i Helsingborg!

Har du frågor om våra tjänster?
Ring oss på 042-33 65 59 eller fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

Jag vill gärna bli kontaktad!

GREATLY

Vi gör dig större och bättre!

Besök oss:

Malvagatan 1
256 67 Helsingborg

Greatly AB
en del av

Beställning av hemsida

Kul att du är intresserad av en ny hemsida! Fyll i uppgifterna för att komma vidare till betalning.

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy